Vuokrausehdot Levinuotti 2 lomamökille


Mökin varaajan tulee olla täysi-ikäinen (18 vuotta).


VARAAMINEN JA MAKSU
Tehtyään varauksen asiakas saa vahvistuksen, jossa on kulkuohje majoituskohteeseen sekä avainyhteystiedot. Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (20% majoitushinnasta) ja palvelumaksun 5 euroa eräpäivään mennessä.

Maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Levinuotti2:lla on oikeus perua varaus, mikäli suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin neljä viikkoa ennen oleskelun alkamista, ei ennakkomaksua peritä erikseen. Loppusuoritus on maksettava neljää viikkoa ennen vuokra-ajan alkua.

PERUUTUS
Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti Levinuotti 2:lle (esim. sähköpostilla osoitteeseen info@levimaa.fi).
Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa: Kun peruutus on tehty 28 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, palautetaan ennakkovarausmaksu ja loppusuoritus vähennettynä toimistokulut 5 euroa ja peruutusmaksu 70 euroa.

Myöhemmin kuin 28 vrk ennen vuokra-ajan alkua tehdystä peruutuksesta veloitetaan koko mökin vuokrahinta. Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin Levinuotti 2 maksamansa summa lukuun ottamatta ennakkomaksua ja toimitus maksua, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu vakavasti, joutuu onnettomuuteen tai kuolee.

Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntiaennen varausajankohdan alkua tai varauksen aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata. Jos lomakohdetta ei oteta vastaan tai se otetaan vastaan myöhästyneenä, asiakkaalla ei ole oikeutta vuokran palautukseen. Jos asiakas keskeyttää varauksensa ja poistuu lomakohteesta ennen vuokra-ajan päättymistä, ei käyttämättä jääneeltä ajalta makseta korvausta eikä asiakas ole oikeutettu vuokranpalautukseen.

Peruutus on tehtävä ennen vuokrausajan alkua Levinuotti 2:lle (info@levimaa.fi). Mikäli asiakas muuttaa lomakohdetta tai loman ajankohtaa, sitä pidetään aikaisemman tilauksen peruutuksena ja uutena varauksena.

Levinuotti 2:lla oikeus perua varaus.
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este voi Levinuotti 2 perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan, on Levinuotti2:lla oikeus perua varaus.


AVAINTEN LUOVUTUS
Lomakohteen avain luovutetaan kun asiakas on sopinut tuloajan avaimen luovuttajan (Tunturituli Ky) kanssa vähintään yhtä päivää ennen.
Avainmenluovuttajalla on oikeus periä asiakkaan avaimen katoamisesta aiheutuneet kulut (esim. lukkojen uudelleensarjoitusksen ja uudet avaimet).

OLESKELU MÖKISSÄ
Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 11-12.00 asti. Lomahuoneiston vuokraan sisältyy vuodevaatteet(peite ja tyyny), perusastiasto, vesi ja sähkö. WC-paperi ja talouspyhe eivät kuulu vuokran hintaan, kuitenkin WC paperi on valmiina mökissä mutta jos se loppuu niin asiakas hoitaa itse lisäyksen. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet, pyyhkeet sekä vastaa lomamökin siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä ellei toisin ole sovittu. Jos asiakas tilaa vasta tulopäivänä liinavaatteet, veloitetaan siitä 30 € kuljetusmaksu.


Tupakointi on kielletty lomahuoneistoissa! Mikäli honeistoss on tupakoitu, veloitamme puhdistuskulut, kuitenkin minimissään 300€.

Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu asianmukaisesti, on omistajalla tai huoltajalla (Tunturituli Ky) oikeus periä siivousmaksu kaksinkertaisena. Asiaa käsitellään tästä eteenpäin asiakkaan ja huolitsijan/omistajan kesken.
Huom! Vaikka lähtösiivous olisikin tilattu tai se kuuluisikin hintaan, edellytetään huoneiston  olevan normaali asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat/tuhkat vietynä sekä likaiset astiat tiskikoneessa. Emme vastaa huoneistoon jätetyistä tavaroista.
Kylpytynnyrin käytöstä ja sijoituksesta on sovittava etukäteen kohteenhoitajan kanssa. Käytetyistä puista ja vedestä veloitetaan lisämaksu.

VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan omistajalle.

HÄIRIÖ- TAI VAARATILANTEESTA JOHTUVA VUOKRASOPIMUKSEN PURKAMINEN

Mikäli vuokralainen ei vuokranantajan / vuokranantajan edustajan antamasta huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa, samassa tai naapurikiinteistössä oleville, on vuokranantajalla / vuokranantajan edustajalla oikeus purkaa vuokrasuhde välittömästi.

Kaikista yllä olevista toimenpiteistä aiheutuneet kulut laskutetaan varaajalta.

HENKILÖMÄÄRÄ
Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on ilmoitettu (8 henkilöä). Teltan, asuntoauton ja -vaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty. Lemmikkieläinten tuonti sekä tupakointi on myös ehdottomasti kieletty.

HUOMAUTUKSET JA VALITUKSET
Tultuasi mökille tee yleis silmäys ja ilmoita puuttuvat asiat.

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua ja loman aikana suoraan kohteen omistajalle tai huoltajalle Tunturituli Ky:lle. Jos asiakas ja Nuottitie2 edustajan kanssa eivät pääse yhteisymmärykseen,asiakas saattaa riita-asian kuluttajavalistuslautakunnan käsiteltäväksi.
 
TERVETULOA LEVILLE JA VIIHTYISÄÄ LOMAA Levinuotti 2:een